Over Super Hollands

Super Hollands bestaat uit Hans Carras en Robbie Kee. Naast hun optredens als het duo Super Hollands zijn beiden ook als solozanger actief.

 

Beide zangers zijn reeds sinds jonge leeftijd actief met muziek bezig; Hans is in zijn jeugd lid geweest van meerdere zangkoren en in zijn familie speelde iedereen accordeon. Hans zag al op jonge leeftijd dat zijn opa en oma met hun accordeonspel tijdens bruiloften de dansvloer vol kregen. Het entertainen werd Hans dus al met de paplepel ingegoten.

 

Vanaf zijn 18e is Hans professioneel gaan boksen en kwam het entertainen helaas op een lager pitje te staan. Na het beeindigen van zijn bokscarriere kreeg Hans gelukkig weer meer vrije tijd en heeft hij vijf jaar geleden het duo Super Hollands opgericht. Hans heeft CD's opgenomen met Ronnie Tober en Bennie Solo en in het verleden ook diverse typetjes gespeeld. Onder de naam Hansie treedt Hans ook solo op en heeft hij de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht. 

 

Robbie is op 15-jarige leeftijd begonnen als DJ en werd tijdens deze werkzaamheden al snel gecomplimenteerd met zijn mooie warme stem. Hij draaide onder andere samen met Erik de Zwart, Tom Mulder en Ferry Maat. Hij heeft vele regionale DJ-wedstrijden gewonnen en heeft een aanbod om als VJ bij Musicbox in Engeland aan de slag te gaan afgewezen om bij zijn vader in diens bedrijf aan de slag te gaan. De muziek heeft hij echter nooit losgelaten.

 

Robbie is in 2014 door Hans gevraagd met hem samen het duo Super Hollands te gaan vervolgen. Of het nu een select gezelschap is waar zij voor optreden of een bomvolle discotheek; de heren slagen er samen altijd in van elk optreden een feest te maken! De naam Super Hollands suggereert wellicht dat er enkel Nederlandstalig wordt gezongen, doch de heren hebben (op verzoek) ook een uitgebreid Engels repertoire.

 

Super Hollands organiseert daarnaast onder de noemer 'Super Hollands On Tour' een zeer gevarieerd muziekspektakel, waarbij naast hun eigen optreden(s) diverse artiesten de mogelijkheid krijgen om op te treden. Hun netwerk is inmiddels dermate groot geworden, dat het bijvoorbeeld geen probleem is om tien verschillende artiesten op een avond (of ander dagdeel) te laten optreden op een locatie naar keuze. Super Hollands On Tour wordt georganiseerd door H&M Entertainment, waar Hans eigenaar van is.

 

De spectaculaire (hoofd)act van Super Hollands is een 30 minuten durende medley van Nederlandstalige meezingers, waarop iedereen in een confettiregen helemaal uit zijn dak gaat!

 

In 2015 is ook 'Karaoke On Tour' toegevoegd aan het repertoire. Tijdens optredens bleek het publiek het vaak erg leuk te vinden om de - veelal zeer bekende - nummers mee te zingen en kregen bezoekers vaak even de microfoon ter hand om mee te kunnen zingen.

 

Hieruit is het plan geboren om met 'Karaoke On Tour' een product te kunnen leveren waarbij er - met gebruikmaking van de eigen geluidsset met toebehoren - op elke willekeurige locatie een fantastische karaokeshow kan worden neergezet, naar wens aangevuld met hun eigen optreden(s). 

 

Voor meer informatie of boekingen kunt u via de contactpagina uw vragen of wensen aan Super Hollands kenbaar maken. 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom